Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Министерството на здравеопазването /МЗ/ препоръчва на българските граждани да се въздържат от пътуване до Кипър, Русия и Испания, съобщиха от пресслужбата на здравното министерство.

Препоръката е заради усложнената епидемиологична обстановка и нарастващия брой положителни случаи на COVID-19 в тези страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Новите случаи

преди 2 години

За последните седем дни в Испания са 114 починали, във Великобритания са 174, но заразените са адски много, а за нас това е важното, колко да заразените. Във Великобритания заразените са с 30 хиляди повече от в Русия в последните седем дни. Тях ваксините ги пазят да не умират, а в България ваксинираните са малко и пак ще имаме страшно много починали.

20

до 22

преди 2 години

*** в Испания и Великобритания няма смъртни случай!! Я погледни Русия!!! Така, че по - спокойно с троленето!! България и до ден днешен е 3 място по смъртност!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Не са само Русия, Кипър и Испания. В Европа най-зле са Великобритания, следвана от Испания, Португалия, Люксембург, Русия и т.н. Кипър са доста по-зле и от Великобритания. Южна Америка също не е за посещаване. В Холандия, Гърция, Дания и Швейцария случаите растат много бързо.

fallback