Снимка: БГНЕС
fallback

Ваксинационни екипи на столичната община ще ваксинират срещу COVID-19 служители на фирми, предприятия, бизнес-центрове, в които има поне 50 служители, които желаят да се имунизират, съобщава БНР.

Oще по темата

От 5 юли, ще се приемат заявки, информира заместник-кметът по здравеопазване Дончо Барбалов:

"Могат в контактния център на столична община да заявят своя интерес да бъдат ваксинирани на място техните служители или техните работещи като за целта те ще попълват формуляр, ще бъде осъществен контакт с тях от страна на служители в дирекция "Здравеопазване", за да може да бъде договорено време и място, където да може да бъде извършена ваксинацията. Вече имаме обаждане от по-големите фирми, където има голям брой хора работещи, за да можем да организираме ваксинации на място, използваме летните месеци, който иска с минимално неудобство да получи своята ваксина".
.
На сайта на контактния център на Столична община на 5 юли ще бъде качено заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят. Допълнителна информация за кампанията ще може да се получи и на телефон - 0700 17 310.

Продължава ваксинацията през почивните дни в три от големите търговски центъра в София, както и в културния дом в район "Искър" и читалището в кв. "Христо Ботев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Щирлиц

преди 2 години

Заявявам,че ще се ваксинирам само с руска ваксина.

14

Анонимен

преди 2 години

И защо се ваксинират?

13

Влад Цепеш

преди 2 години

Така ми харесвате!

fallback