Снимка: Pixabay
fallback

Има данни, че завършената ваксинация срещу коронавируса предпазва от новия „Делта“ вариант. Това съобщиха от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА).

„4-те ваксини, разрешени в ЕС, предпазват от всички щамове, включително „Делта“ варианта“, написаха от агенцията в Twitter.

Oще по темата
От там уточняват, че създадените антитела от одобрените препарати неутрализират новия щам.

It seems that the 4 vaccines authorised in the EU 🇪🇺 protect against all strains, including the delta variant. First real-world data suggest that:
➡️2 doses of vaccines protect against the delta variant
➡️antibodies from the approved vaccines neutralise this variant. #EMAPresser

— EU Medicines Agency (@EMA_News) July 1, 2021

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Додо

преди 2 години

Младите, здрави хора имат много по-голяма вероятност да умрат от псевдо-ваксините, отколкото от самия Ковид. Статистиката го показва колкото и да я замитат под килима.

137

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Тия прочели ли са, че Швеция вече е вдигнала дори символичните си ограничения? Швеция никога не е имала локдауни или затваряла училища. Никога не са се носили маски и никъде, и не са били задължителни, въпреки само препоръчителни за някои места и професии. Вече и препоръчителното е отпаднало. Единствената регулация ресторанти да работят само до 22ч. също е отпаднала. И не е благодарение на ваксинираните, а на тези с естествения имунитет. Най-доброто срещу гръцката азбука!

136

Германец

преди 2 години

"Единствените здравни услуги, които ползвам са стоматологичните веднъж на няколко години!" -- Това, че чипът в пломбата няма да си пусне отровата веднага, не означава, че няма да го направи след 2, 3 до 5 години. Капиш :)

fallback