Снимка: БГНЕС
fallback
Над 75% от жителите на Канада, които са на възраст над 12 години, вече са получили поне една доза ваксина, съобщи телевизионният канал CBC, позовавайки се на източник в Министерството на здравеопазването на страната.
 
Според него в момента са ваксинирани над 25 милиона души на възраст над 12 години, а 20% от тях вече са получили и втората задължителна доза, която се изисква за повечето видове ваксини. 34 милиона дози ваксини от различни производители са доставени в Канада, от които над 31 милиона вече са използвани.
 
На 14 декември миналата година в Канада започна ваксинация на населението срещу коронавирус. В страната се прилагат ваксините на американските компании „Пфайзер“, „Модерна“, „Джонсън и Джонсън“ и британско-шведския производител „АстраЗенека“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

котьо

преди 2 години

Канада са добра държава , цял континент, но хората са зле. Наивни са до откат. Могат да ги клатят до припадък.

11

Над 70% жените

преди 2 години

70% от жените имат хламидии и не може да се прави безопасен секс. Кога ще пуснат ваксини срещу Хламидии, Гонорея, Трипер, СПИН / ХИВ.

10

....

преди 2 години

Принципно няма да ни оставят шанс - производителите на двата биологични коктейла са едни и същи - до стената сме - или вирус или ваксина. Всеки едни нормален вирус до сега да се е само ограничил, но този не, през месец нови по - заразни версии. Световния геноцид върви с пълна сила ...

fallback