Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Ваксините, които в момента са налични и одобрени, до момента са ефикасни срещу всички варианти на новия коронавирус, увери Световната здравна организация, като същевременно призова да се действа предпазливо към COVID-19, предаде Франс прес.

Oще по темата

Макар и в Европа санитарното положение да се подобрява, международните пътувания трябва все така да се избягват "заради продължаващата заплаха и нови неясноти", каза директорът на СЗО Европа Ханс Клуге.

Той имаше предвид най-вече въпросителните около новия вариант на вируса, който първо беше засечен в Индия, но е идентифициран в половината от петдесетината страни от европейската зона.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Намръщен

преди 2 години

До neon7Пий си успокоителните и не приказвай за неща, от които нямаш грам понятие

35

neon7

преди 2 години

До Намръщен В Англия нямаше никаква пандемия само фалшификации на данни и болниците празни. Терор на населението с локдауни без смисъл и ефект. Случаите са намалели с 90% защото СЗО си промени метода(циклите)за пср тестването от декември2020. Спокойно "положителните" случаи в УК може да ги смяташ минус 90% за 2020 -същото важи и за БГУСМИХНИ СЕ !

34

Намръщен

преди 2 години

До Анонимен, който казва: "Полза от тези ваксини могат да имат само фармацевтичните компании. Отделенията са пълни с коронавирусни ваксинирани." - Ти лично ли ги преброи? Защото в Англия например, в резултат на ваксинацията, случаите са намалели с 90 % и хората се връщат към нормален живот. Тия ЛЪЖИ които ги разпространявате антиваксърите, ако можехте да проумеете колко животи костват и колко хора всъщност вие сте убили... Точно ВИЕ а не ваксините!

fallback