fallback

Нови ограничения пред ваксината на „АстраЗенека“ – две канадски провинции спират да предлагат препарата за първа доза.

Oще по темата

Властите в провинциите Алберта и най-голямата – Онтарио, се позоваха на доказателства, според които рискът от образуване на кръвни съсиреци е по-висок от обявеното първоначално, предаде bTV.

Един на 60 000 души, които са били ваксинирани с „АстраЗенека“, е развил усложнения, които включват кръвни съсиреци, придружени с ниско ниво на тромбоцитите, се казва в последните проучвания.

А Бразилия спира употребата на ваксината на „АстраЗенека“ при бременни жени в национален мащаб след смъртен случай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

лудак

преди 2 години

Ехее ! Фармацефт да си ! Експериментация със цялото човечество. Такова никога не е било, за вирус от който 99.9927 % оцеляват. Новия световен ред е смешен. Поне ни дайте световна война да се трепим. От химия смъртта е жалка.

12

Анонимен

преди 2 години

"В Бразилия няма да я прилагат при бременни след смъртен случай"Айде бе, Ботокса да отиде на място да им каже че ползвите превишават рисковете. Какви са тия неща - няколко човека починали и ще спират ваксината?!? Не е сериозно просто!

11

Мутафчийски

преди 2 години

Не забравяйте, аз съм го казал: Ваксината на Астра Зенека е абсолютно безвредна, напълно безплатна и на 100% ефективна! Нема се плашункате! Бойте сининжелцията смело! Първа игла, втора игла, а наесен - трета игла!

fallback