Снимка: БГНЕС
fallback

Бразилската национална агенция за санитарна инспекция не разреши внос и употреба в страната на руската ваксина Sputnik V, съобщава ТАСС. Решението беше одобрено от всички членове на съвета на регулатора, чието заседание беше излъчено в YouTube.

"Искам да подчертая, че това решение отразява настоящото състояние на нещата и е взето въз основа на онова, което успяхме да анализираме до момента", казва ръководителят на агенцията Антонио Бара Торес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 3 години

Тия дето реват за изборите и са против намеса във вътрешните работи - пак прозира намесата им.

32

Анонимен

преди 3 години

Хахахахах каква вяра има само в БРИКС:) Се едно съветския съюз . Всеки мрази другия . Горките рашяги 100г провал във външната политика. То след 26ти Април 86та кой да иска нешо от лъжливи мустаци

31

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Само отявлени русофили могат да искат Спутник , и ще им се предостави тази възможност."Точно затова и не вярвам например Германия да поръча каквито и да било сериозни количества от Спутник дори да "мине" регистрацията: кога ще ги произведат и доставят руснаците, прип положение, че Германия чака 80 милиона дози само до края на юли? Дотогава ще е НАПЪЛНО БЕЗМИСЛЕНО да се доставя Спутник.

fallback