Снимка: БГНЕС
fallback

Израел започна да овладява пандемията. Страната успя да ваксинира около 60 % от населението си, смъртни случаи няма, а правителството постепенно облекчава мерките.

Oще по темата

„Над 5 милиона вече са имунизирани с две дози. Преди малко съобщиха, че се чака последното разрешение от щатите за ваксиниране на деца от 12-годишна възраст. Най-вероятно имунизирането ще става с Pfizer и Moderna. Разбира се, ще има родители, които няма да са съгласни, други ще искат да изчакат”, каза Рина Бакалова, която живее от години в Израел, пред Нова телевизия.

Досега маските са били задължителни навсякъде, дори на открито.

„Мерките започнаха да се разхлабват. Вече можем да се движим навън без маска, училищата работят, ресторантите отвориха. Животът ни постепенно се нормализира”, поясни Бакалова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 3 години

Малко инфаркти и инсулти при 13-14 годишните няма да навредят на никого. Така или иначе, ползите превишават рисковете.

45

До 49

преди 3 години

Да, сигурно с плацебо са ваксинирани. А ние, като вторите най-умни в света, знаем в същност колко са опасни ваксините. Нищо че пак сме втори, тоя път по смъртност в света от ковид. Тоя път само Чили ни изпревари.

44

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирани, ама с плацебо са всичките. Тора и Талмуд забраняват на евреи да навреждат физически на евреи. А фарма бизнеса, както и всичко останало са в ръцете на евреи. Бил Гейтс ако си мислите, че е гений, може да изгледате няколко записа в мрежата от 90-те, когато е подсъдим в Сащ за нарушаване на два закона свързани с операционната система уиндоус и конкуренцията. Все едно гледате и слушате човек с умствено увреждане, какъвто всъщност е

fallback