Снимка: Pixabay
Във Великобритания учени започват ново проучване, при което млади хора, вече прекарали COVID-19, ще бъдат изложени за втори път на вируса. Целта е да се установи как реагира тяхната имунна система, съобщи Скай нюз. На участниците в проучването ще бъде платено.
 
Университетът в Оксфорд се надява да получи отговор на въпроса каква доза от коронавируса е нужна, за да се стигне до повторно заразяване.
 
За проучването ще бъдат наети хора на възраст от 18 до 30 години, които по-рано са се заразили с вируса по естествен път. Те ще бъдат заразени повторно в напълно обезопасена среда.
 
Участниците ще бъдат поставени под карантина за 17 дни. За тях ще се грижат провеждащите опитите в болница и ще бъдат освободени, когато те вече не представляват риск за останалите хора. Ще им бъдат изплатени по 5000 паунда за участието в опитите.
 
Последните изследвания показват, че вече прекарано заразяване може и да не защити напълно младите хора в бъдеще. Подобен експеримент в Съединените щати е показал, че 10% от участниците са се заразили отново.
 
Учените уточняват, че проучвания от този тип са играли ключова роля в намиране на най-добрата форма на лечение на редица заболявания, включително малария, туберкулоза, коремен тиф, холера и грип.

Коментари Напиши коментар

16

изпитано

преди 5 месеца

Имунитетът след прекарване на болестта трае поне 1 година (засега).За ваксините не знам - съмнявам се изобщо да създават имунитет.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Заразяват хората с отрови,а ги обясняват с вируси в дози.

14

Додо

преди 5 месеца

И, естествено, тези мангизи - по 5.000 паунда на човек, ще бъдат платени от същите сатанински изчадия, които натискат за задължителен вакс, и естествено, ще бъде "доказано", че ако прекараш по естествен път Ковид - това не изначава нищо и пак трябва да се набодеш и напълниш с генномодифицираната отрова, създадена с цел депопулация, контрол и финансов грабеж, и естествено, резултатите, които ще бъдат изкарани за овцете от стадото, ще бъдат на 100% фейк и нагласени по поръчка!