Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Израелците с поставена първа доза от ваксините срещу коронавирус вече са пет милиона, предаде ДПА.

Петмилионният ваксиниран е бременната Джанет Лави-Азулай. Тя заяви, че е много развълнувана и добави, че "усещането е прекрасно".

Жената каза, че според нея това, че е ваксинирана, докато е бременна, не я излага на опасност. "Вирусът е много по-опасен", смята тя. Израелските здравни власти изрично препоръчват на бременните да се имунизират.

Ваксинационната кампания в Израел продължава на пълни обороти и получилите и втора доза вече са около 3,8 млн. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

Австрия-население-9042000,ваксинирани с две дози-220000,новозаразени вчера-1910Израел-население-9197000,ваксинирани с две дози-3790000,новозаразени вчера-3016

29

Анонимен

преди 3 години

Браво на Израел! Отново за пример! На Бай *** ще кажа, че евреите няма да се минат никога. Доста по умни са от теб, бедняко балкански. И доста по-хитри и богати. Ама ти най-добре си знаеш как ваксините не са ваксини и не пазят от нищо и как вирус няма. Пука му на някой рептил за тебе. Ти си толкова беден и ***, че дори никой не иска и да те контролира.

28

факт

преди 3 години

Да, ваксини с безвредни дози витамини... Ще горят в Ада тия деца на бащата на лъжата. Злодеи демонични, по погледите им се вижда. Лъжат и агитират, играят театър и манипулират света, но ще платят за всяка погинала невинна душа, за всяко човешко страдание... Нашите са същите злодеи и измамници. Живи ще ги печем по площадите, има да мирише на печена мас от печените политически прасета. Накрая ще ги застрелят, ще ги удавят в морето и ще ги обесят след гилотината... Изтровиха света тези дяволи.

fallback