Снимка: БГНЕС
fallback

Германия е в трета вълна на пандемията от коронавирус, каза германският канцлер Ангела Меркел пред депутати от своята партия, съобщава БТА.

"Сега ние сме в третата вълна" отбеляза Меркел.

Според източниците тя е предупредила, че евентуално разхлабване на карантинните мерки, въведени в края на миналата година и удължени до 7 март, би трябвало да се извършва внимателно и постепенно.

Канцлерката отбеляза, че ако се разшири достъпът до бързи тестове и се засили капацитетът за тестване, може да има по-трайно връщане към нормалния живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

Е тая вече трябва да си ходи .

20

Анонимен

преди 3 години

Бързо реагират. В Германия спадът продължи до 8-14 февруари 2021 и започна много бавно покачване - до вчера това са 9 дни. В България това стана преди 33 дни, а мутрите още чакат данни.

19

...

преди 3 години

Отваряйте! Маски, карантини, локдауни и нищо не работи. Време е да отворим и да се примирим, че е като испанския грип. Докато не го прекараме всички няма да се свърши! Ваксинирайте старите, другите да го минаваме и толкова. Загубите за света са в трилиони, самоубийствата от локдауните са в десетки милиони, но се гледа само няколко стотин на ден умрели от вируса, а няколкото десетки хиляди от самоубийства и депресия никой не ги брои!

fallback