Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Канада започна голяма имунизационна кампания срещу COVID-19 по-малко от седмица, след като ваксината на Pfizer и BioNTech беше одобрена от здравните власти, съобщи АФП.

Един от първите ваксинирани хора в страната бе служителка на старчески дом в Торонто, а поставянето на ваксината бе излъчено на живо по телевизията.

Oще по темата

"Това е само началото на края, но вече усещаме, че ще бъде сложен край на тази пандемия", заяви премиерът на Канада Джъстин Трюдо в интервю за местно радио.

"Аз ще се ваксинирам с ентусиазъм, когато му дойде времето. Очевидно, трябва приоритет да са най-уязвимите хора", добави той, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Целия Западен свят сън не спи и се чуди как да избие българите и да им вземе земята понеже е много специална... Пръска ги със самолети, пуска им 5G антени, вируси, прави им ваксини с нано работи и не мре тоз българин и не мре :))))

16

Св.опашка

преди 3 години

А бе тия политици и в странство и в БГ-то много обичат да са на опашка и да си чакат реда като е да се ваксинират. Ами нали пътуват ден през ден,срещат се с най-различни хора вс ден. То все едно да са на война без оръжие . Пък и личният пример....Май шубето от последващи отрицателни ефекти и мн голямоно щом е за плебса а бе дайте да дадете.

15

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ

преди 3 години

ИСКАТ ДА ВИ ЧИПИРАТ ЗА ДА ПРЕМАХНАТ ПОЛЗВАНЕТО НА ПАРИ ЧРЕЗ ХАРТИЕН НОСИТЕЛ,ПЛАЩАНИЯТА ЩЕ СТАВАТ САМО ЧРЕЗ ЧИПОВЕТЕ,ТАКА И ЛЕСНО ЩЕ МОГАТ ДА КРАДАТ И ПАРИЧКИТЕ ВИИИИ,ЧЕСТИТОООО,ДО КАТО. МЪЛЧИТЕ ВСЕ ЩЕ СТЕ ПРЕ ЕБ АНИ ТОВА Е ИСТИНАТА,СУПЕР БОГАТАШИТЕ ЩЕ СИ БОГАТЕЯТ ЗА ВАША СМЕТКА,А ВИЕ ЩЕ УМИРАТЕ НАЛИ СТЕ РОБИ,ТОВА Е СЪДБАТА НА РОБА

fallback