Снимка: БГНЕС
fallback

"Тази година е рекордно слаба за авиационната индустрия", каза пред БНТ Александрина Пенчева, служител в Националната агенция за контрол на въздушния транспорт в Англия.

За Великобритания трафикът е спаднал до 9% от нормалния. Заради локдауна това нещо се е задържало дълго време.

Oще по темата

Сега, преди Коледа, има възстановяване и вече се вижда, че трафикът се движи около 30%. Пенчева обясни, че се надяват на възстановяване и очакват и добрите резултати благодарение на ваксината.

Ваксинирането във Великобритания тепърва започва. Според Пенчева все още са далеч от това да го направят задължително за качване на пътници на самолета.

В момента тече първата вълна на ваксиниране, която включва само възрастни хора и работници на първа линия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

АнонимеН

преди 3 години

САМИЯ ФАКТ , ЧЕ ГО ОБМИСЛЯТ Е БЕЗУМИЕ

8

Жан Плод Вам Дам

преди 3 години

Както и преди съм писал, това с ваксините е безобидно преброяване на овците сред човечеството. Сериозните мерки идват после. По-будните от вас могат да свържат поднасяни отделно факти - търгуване на водата на борсата, предложение за извънредно положение за климата - и да осъзнаят някъде вървим. Безспорно трябва да се направи нещо по въпроса, лошото е, че ние се падаме в групата на излишните

7

дискриминация

преди 3 години

Да го направят и почват да плащат по хилядите заведени дела за дискриминация.Ще спечелят свободните от ковидиотизъм компании

fallback