Снимка: БГНЕС
fallback

Лекарският екип на Доналд Тръмп, който е в болница с коронавирус, съобщи, че американският президент се подобрява и може да бъде изписан още утре, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

След предишното ни изявление президентът продължи да се подобрява, каза личният лекар на Тръмп Шон Конли пред медицинския център "Уолтър Рийд" в Мериленд.

Oще по темата

Конли отбеляза, че равнището на кислорода в кръвта на президента вчера е спаднало до 93 процента, но след това се е върнало в по-нормални стойности. Според лекарския екип, цитиран от Ройтерс, сега то е 98 процента.

Конли потвърди, че в петък Тръмп е получавал допълнително кислород в течение на около час. Вчерашният спад в нивото на кислорода е бил вторият, но президентът не е изпитвал недостиг на въздух.

Д-р Брайън Гарибалди - пулмолог от университета "Джонс Хопкинс" - каза, че президентът може да бъде изписан още утре, ако състоянието му продължи да се подобрява.

В добавка към вече назначеното му лечение президентът е започнал също стероидна терапия. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

Имам съмнения че демократите нарочно са го заразили за да го уморят преди изборите или поне да го отстранят от предизборната борба. Пратили са му няколко заразени журналисти по наблизичко за да му предадат вируса.

47

Анонимен

преди 3 години

До 55.....те и отзад биха ти навряли тръба с кислород стига да се плащаше от касата. Всичко е за парички. Мафиоти в бели престилки. Това е истината за нашето здравеопазване.

46

аха

преди 3 години

Бил на кислород. Циркаджия. Същия е и Борис Джонсън. Клоун.Хората скоро ще се събудят и ще разберат как са били лъгани от световната мейнстриим пyмия пускана по телевизорите и интернет.Света се управлява чрез нагласени постановки и фалшиви новини. От политиците не зависи нищо. Те са поставени лица на управляващите този свят.

fallback