Снимка: БГНЕС
fallback
Тази зима може да бъде трудна за всички поради втората вълна на разпространение на коронавируса.
 
Това заяви директорът на регионалното бюро за Европа на Световната здравна организация (СЗО) Ханс Клуге.
 
Той изтъкна, че страните се нуждаят от солидарност в ситуацията с COVID-19.
 
"Затова на 2 октомври свиквам виртуална конференция с участието на министри от всички 53 държави, за да разработя препоръки за преодоляване на проблемите при хората", обяви Клуге.
 
Той намира за необходимо да се реши проблемът с умората сред населението, която възникна в резултат на инфекцията. Според проучване на СЗО, в 130 страни по света 55% от младите хора са много притеснени от чувството на самота по време на пандемия.
 
Клуге подчерта още, че държавата и обществената солидарност също играят важна роля в борбата срещу пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

епидемиолог

преди 3 години

Тия китайски клоуни от СЗО, не ги ли затвориха вече!!!!!

13

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

при тестове за трайни увреждания на климата се появиха увреждания от "ГОЛЯМО КУХО ТЯЛО" летящо близо до Слънчевата система.Резонаторни информации от последните дни подадоха инфо за голяма летяща флота след този особен древен космически обект.ПОявиха се данни за засичане от кухото тяло на огромен брой искуствени обекти вкл с ядрени установки на борда около Земята и в Слънчевата система. Обеките са производство на домашни хора с пет пръста според проверяващи техни експерти.NASA да проучи..

12

Анонимен

преди 3 години

Спрете да изследвате и оставете хората да си живеят живота.Който има симптоми ще ходи на лекар и ще се лекува както е било до сега за всяка една болест.Знаете ли колко ***,бактерии,вируси и всевъзможни гадини живеят в нас някои от които причиняват болести без да създават проблеми като някои и го правят.Спрете те се вече.

fallback