Кръчмите в Ирландия, които не предлагат храна на клиентите си, отварят врати след шестмесечна карантина, съобщава националната телевизия. Във връзка с пандемията от коронавирус обаче те ще трябва да прилагат определени правила, предаде БНР.
За всяка кръчма е въведен лимит на клиентите, които задължително трябва да поръчват на маса и да спазват социална дистанция.
Въведени са също ограничения за нивата на шума и движението на персонала.
Изключение от правилата са баровете в Дъблин, където беше обявена трета степен на опасност във връзка с коронавируса и там бяха въведени по-стриктни ограничения.
Според изискванията всички заведения в града могат да осъществяват само доставки за вкъщи или да обслужват ограничен брой хора в зоните на открито.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
Коментари Напиши коментар
4
Островни скодоумия
преди 3 годиниКръчма без храна е нещо като хотел без легла, кола без двигателили море без вода.
3
АнонимеН
преди 3 годиниЗА СТОМАХА НЕ Е ПОЛЕЗНО ДА СЕ НАЛИВА КАТО БЪЧВА СЪС ЛИТРИ АЛКОХОЛ БЕЗ НИЩО ДРУГО!
2
Криза
преди 3 годиниУиски или бира без мезе, жалка работа.Освен това е задължително, клиентите които отидат да повръщат да носят маски.