Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Кръчмите в Ирландия, които не предлагат храна на клиентите си, отварят врати след шестмесечна карантина, съобщава националната телевизия. Във връзка с пандемията от коронавирус обаче те ще трябва да прилагат определени правила, предаде БНР.

За всяка кръчма е въведен лимит на клиентите, които задължително трябва да поръчват на маса и да спазват социална дистанция.

Oще по темата

Въведени са също ограничения за нивата на шума и движението на персонала.

Изключение от правилата са баровете в Дъблин, където беше обявена трета степен на опасност във връзка с коронавируса и там бяха въведени по-стриктни ограничения.

Според изискванията всички заведения в града могат да осъществяват само доставки за вкъщи или да обслужват ограничен брой хора в зоните на открито.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Островни скодоумия

преди 3 години

Кръчма без храна е нещо като хотел без легла, кола без двигателили море без вода.

3

АнонимеН

преди 3 години

ЗА СТОМАХА НЕ Е ПОЛЕЗНО ДА СЕ НАЛИВА КАТО БЪЧВА СЪС ЛИТРИ АЛКОХОЛ БЕЗ НИЩО ДРУГО!

2

Криза

преди 3 години

Уиски или бира без мезе, жалка работа.Освен това е задължително, клиентите които отидат да повръщат да носят маски.

fallback