Снимка: БГНЕС
fallback

По информация на посолството ни в Рим италианските власти удължават с 10 дни действието на заповедта, с която бе въведена двуседмична карантина за граждани, които в предходните 14 дни са пребивавали в България и Румъния, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Oще по темата
Действието на досегашната заповед изтичаше на 31 юли 2020 г.

14-дневната карантина важи и за граждани, преминали транзитно през България и Румъния в предходните две седмици. Не са предвидени изключения, включително при преминаване транзит на частни превозни средства.

Изключения от карантината има единствено за екипажите и пътуващия персонал на превозни средства – товарни камиони, самолети, влакове и кораби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Колко "удобно" пак България и Румъния се оказаха заедно в разни забрани.

2

Анонимен

преди 3 години

1, луда работа настана и тази работа не е заради грипен вирус, а са чисто политически/икономически причини. Грипни вируси има, имало е и ще има винаги, и то от същия корона тип. За испанския грип който е тръшнал МИЛИОНИ, не са носили маски и е нямало подобен филм в който ни вкараха с тоя вирус. Ясно е че се цели нещо глобално.

1

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден нещо някъде променят дали има смисъл или не незнайно , но на маймуни ни направиха. Пазете и се пазете бе хора да приключи тоя филм по скоро че луда работа настана по света

fallback