fallback

Общ преглед

Стотици се стекоха да се сбогуват с починалия едва на 33 години национал по борба Николай Щерев. Синът на легендата Симеон Щерев почина след близо месец битка с коронавируса във ВМА.

Oще по темата
На поклонението присъстваха близки, колеги и приятели на бореца, както и футболни фенове и известни български състезателки по художествена гимнастика, сред които и бившата годеница на Щерев – Катрин Тасева.

Николай Щерев е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година, като стана и държавен първенец в категория 125 килограма през 2018 г.

В средата на юни стана ясно, че спортистът се намира във ВМА в тежко състояние след усложнения от коронавирус. Беше му направено и вливане на кръвна плазма, но в крайна сметка лекарите не успяха да се преборят за живота му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Бог да го прости

преди 3 години

По реакцията на хората личи, че е било добро момчето. Дали вирусът го е ударил така заради химията в спорта или заради късно потърсена лекарска помощ надали ще се разбере. Да почива в мир. А като гледам една част от лицата, които са отишли да го изпратят - едни си мислят, че се повтаря погребението на Васил Илиев, други са тръгнали на модно ревю... Малко смирение в такива моменти не е излишно. Краката и очилата има кога и къде да си ги покажат.

89

Дрогата не прощава.

преди 3 години

Дрогата не прощава. Казват, че е бил болен доста преди месеца в болницата и се е крепял на магия от наркотиците.

88

сведущ

преди 3 години

До Анонименстига писахте глупости! Човекът изглеждаше доста свестен и добряк, лека му пръст. Какви да са му приятелите, все пак е бил спортист по борба, а не научен работник!

fallback