Снимка: Pixabay
fallback
Митническите власти в Китай откриха COVID-19 върху опаковки със замразени бели южноамерикански скариди внесени от Еквадор, съобщи в. Монитор.
 
В пристанището Далян е пристигнал контейнер със замразени скариди от Еквадор. Направени са тестове за коронавирус и три от опаковките били положителни, заявиха от митническата служба.
 
Отново върху опаковки със замразени скариди от Еквадор е открит COVID-19 в пристанище Сямън.
 
Изтъква се, че от вътрешната страна на опаковките пробите за коронавирус са били отрицателни.
 
Експертите предупреждават, че съществува опасност от заразяване с COVID-19 във вътрешността на контейнерите на три еквадорски компании, както и от опаковките на изпратената от тях продукция.
 
Те смятат, че резултатите от тестовете не са доказателство за възможно заразяване. Предполага се, че санитарната безопасност в тези предприятия не се спазва изцяло. Във връзка с това митническата служба на Китай е взела решение временно да отнеме лицензите на трите предприятия, както и да забрани вноса на тяхна продукция.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ОПАааа...

преди 3 години

Бря.....Имам замраено месце от село.Дали е негодно? .........Тия с дръпнатите очи много лъжат бе. Тогава СЕВ. полюс е заразен.Прехвърлят топката чак при индианците на Лат. Америка.

14

Анонимен

преди 3 години

чайниците скоро ще излъжат, че китайския вирус го е имало на меча на Александър Македонски, жалки кому нета сър!

13

Анонимен

преди 3 години

Фалш!

fallback