Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Изискването за поставяне под карантина на хора, пристигащи в Англия от държави, сред които са Германия, Франция, Испания и Италия, ще бъде отменено от 10 юли, съобщи телевизия "Скай нюз".

Пълният списък на държавите, включени в облекчен режим, предстои да бъде обявен.

По сегашните правила пристигащите трябва да се самоизолират за 14 дни след влизане в страната.

Oще по темата

Малко вероятно е САЩ, където броят на заразените и починалите от COVID-19 е най-голям в света, също да бъдат включени в списъка с държави с по-нисък риск.

Очаква се правителството в Лондон да извади няколко държави от списъка на тези, в които не съветваше британците да пътуват. Това означава, че гражданите на Обединеното кралство ще могат отново да тръгнат на почивка зад граница.

Великобритания е регистрирала най-голям брой заразени с COVID-19 в Европа с близо 44 000 потвърдени смъртни случаи. Страната постепенно облекчава карантината, наложена през март, а в Англия барове, ресторанти и фризьорски салони ще отворят врати от утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Додо

преди 3 години

Интересна снимка. Каква ли символика е искала да ни праснe Eлкa с нея - двама содoмити, единия с розови ***, другия с розови гуменки, гледащи се влюбено и пиещи розово пенливо вино...мхм...какво ли означава това? А, да, сетих се - мъжественост, просперитет и сила, необходими за създаването и поддържането на едно общество на Висока Култура...или не, обърках се май, по-скоро прилича на постер на новият Вавилон (Западния свят) на АнтиХриста, който е напът да рухне с гръм и трясък!

2

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има ново футболно първенство само най-силните отбори от тези държави.

1

На снимката

преди 3 години

Левият ингилизин прави предложение за брак на десния ингилизин.

fallback