Снимка: Pixabay
fallback
Пореден случай на завърнали се от Нидерландия българи, които са заразени с коронавирус. Информацията е потвърдена от РЗИ-Хасково, съобщи bTV. Този път предварително е бил подаден сигнал към здравната инспекция и семейството е задържано още на границата. 
 
Този път става въпрос за мъж и жена с две деца на 7 и 11 години. Семейството се е прибирало от Нидерландия с автомобил към хасковското село Брягово. 
 
Семейството влиза в България на 6 юни през ГКПП "Калотина". Здравните власти успяват да ги установят още на пункта. 
 
Майката и децата са дали положителни тестове за COVID-19 в Инфекциозната болница в София. Тестът на бащата е отрицателен.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 3 години

29, нашите болници са страхотни, а колко познати ги умориха... в семейството ми и баща ми, и майка ми, а и сестра ми са оперирани по различни причини. Платени здравни осигуровки, но плащахме стабилно за операциите от порядъка на около 10 хил лева. При баща ми операцията беше на око, сблъска се с пациенти идващи от провинцията, ослепели заради некадърни доктори и едвам събрали пари след продажба на нива, кола или къща да дойдат до София с надежда да им възвърнат зрението поне на едното око.

28

Анонимен

преди 3 години

България, страната с най-доброто здравеопазване и най-ниската продължителност на живот в Европа :)

27

Аз Клавдии

преди 3 години

Болните всеки ден ще се увеличават, днес три пъти повече от вчера, утре пет пъти повече от неделя и така докато ви отклонят вниманието от важните теми /от сагата с Божков например/ и като се позабравят нещата Генерала ще се окаже БУШОН.Не ви ли прави впечатление че всички заразени са от дълбоката провинция също като всички спечелили големи суми от ,,НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ" защо ли?

fallback