Снимка: БГНЕС
fallback

Бразилия вече е на пето място в света по брой смъртни случаи на хора с коронавирусна инфекция.

Страната изпревари в тъжната класация Испания, съобщава Ройтерс, позовавайки се на най-новите данни на бразилското здравно министерство.

На първите четири места по този показател са САЩ, Великобритания, Италия и Франция.

За последните 24 часа в Бразилия са регистрирани 1124 нови смъртни случая от вируса и 26 928 новозаразени. С тях общо починалите стават 27 978, а заразените - 465 166, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Факт

преди 3 години

Вчера в Бразилия починалите станаха повече от тези в Испания, днес ще станат повече и от починалите във Франция, а след 4-5 дни ще са повече и от починалите в Италия и само в САЩ и Великобритания починалите ще са повече.

12

до 12 от славянин

преди 3 години

Аз съм от тези ''бабаити'', които твърдят, че вирусът си е напълно обикновен вирус напомпан с лъжи и ''колосална'' сила! По цял свят умират толкова ''от вируса'', колкото решат да обявят от местната власт и медиите - никой не може да провери дали действително умрелите са умрели точно от вируса или от някой друг вирус или от нещо невирусно, на тази невъзможност за проверка залага и глобалната фашистка власт - може да лъже както иска и колкото иска! Важното е обаче колко от хората ще и вярват!

11

123

преди 3 години

До: 12Много си кyх бе ... съжаляваш, че в България не са умрели хиляди хора, само за да докажеш на слабоyмницитe, че това е реална заплаха, а не обикновен грип.

fallback