fallback

Преди ден отбелязахме Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН. Това се случва всяка трета неделя на май.
свързани

В условията на световна пандемия, рискът за тези болни е малко по-различен. Само преди няколко дни световният учен и нобелов лауреат проф. Люк Монатние допусна, че Ковид-19 съдържа елементи на вируса ХИВ.

Има ли тревога в думите му и как изглежда лечението на болните от СПИН в наши дни – Темата коментира вирусологът проф. Радка Аргирова в предаването „Директно“ по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Инфо!!

преди 3 години

По публикацията работи екип на България он еър ... Даже и коментара ми изтрихте некадърници!!На мама и тате простите деца !!Не трриий коментара бе селянинн0

13

Инфо!!

преди 3 години

Виж ги тез пр0сти хора .. мислят си че България е само тя на земята !!!!Трябва някой от вашто семейство да се зарази и ще повярвате , цял живот кошмари ще сънувате!!

12

да,да ама не

преди 3 години

Цитирам анонимен коментатор:В патентното ведомство на САЩ има регистрирани патенти както за този вирус, който ни удари / с пълната РНК структура /, така и протеините, които са добавени. Всеки от тях има патент. Вижда се и по години/месеци кое кога е добавено към оригиналния вирус.US10130701B2 - коронавирус.WO020049360A2 - протеина за респираторни заболявания.WO200549814A2 - протеина за пневмония.Има добавени още 16 протеина / 4 от HIV и т.н. /"Не разбирам нищо от вируси! Вярно ли е това?!

fallback