fallback

Двама французи се маскираха като шамандури, за да поплуват в морето. Те сложиха на главите си странни шапки, които им позволиха да останат незабелязани за минувачите.

Двамата жители на Йер в западен Тулон решиха да заобиколят забраната за посещение на плажовете, която цели да ограничи разпространението на коронавируса, информира „Ройтерс“.

Във Франция случаите на COVID-19 са над 179 хиляди.

Един от тях сподели, че се отнася сериозно към изолацията и затова са избрали място, в което няма много хора.

Ние просто искахме да накараме хората да се усмихнат, да ги ободрим в този стресов за всички ни период, добави Пиер, един от плувците.

Нарушителите бяха глобени със 135 евро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

f

преди 4 години

Финикийците може и да не са хиени, но вие си преценете какви са, да не ги издаваме кои са, то се знае кои са.Простите ***-га-рета обаче са немци и са ужасно зле с техниката, помните ли повечето голф 2 и опел кадет, които бяха немски, на какво приличаха? И пак не изцяло немски, сега има нови издания на голф 1 и 2, да прикрият срама си, които всъщност са фордове, те оригиналните голф двойки отдавна са се разпаднали напълно и са бракувани!

11

f

преди 4 години

Фиат груп, Рено и за малко Роувър груп са собственост на Форд, които са собственост на фолксваген. Немците притежават всичко! Ситроен и тата моторс, където са роувър груп и ягуар са на бмв и мерцедес.Простите мага-рета от германия не могат да правят коли и са най-ужасните инженери на света, костенурките по могат, а техническа нация са финикийците, които са хиени , и са по-скоро българи, отколкото немци, мразете тъ-пите мага-рета, всичко съсипват и всякаква техника!

10

.

преди 4 години

От 10 ...вечно.

fallback