Снимка: Pixabay
fallback

Ако коронавирусът е създаден умишлено, това е престъпление и трябва да го възприемаме като биологично оръжие, заяви Аспарух Карастоянов, вицепрезидент на Американо-българския бизнес център и председател на Мароканско-българска търговско-промишлена палата, в предаването „Бизнес старт“ с водещ Христо Николов по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите на Карастоянов следващият месец и половина – два ще са критични за икономиките, но и ще са много важни да се види накъде ще върви светът.

"Доброто представяне на борсите в САЩ показват, че възстановяването ще е по-бързо“, смята той.

„Ще бъде интересно да се види какво ще се случи с Беларус заради тяхното отношение към коронавируса, като ако в страната ситуацията се задържи нормална и данните са им коректни, ще дойде въпросът защо е било нужно да има толкова ограничителни мерки в други държави“, смята гостът.

Аспарух Карастоянов обясни, че и в създалата се ситуация се наблюдава изключително влошаване на отношенията между САЩ и Китай.

По отношение на тезата, че вирусът е създаден в Ухан и Китай не е предприел достатъчно мерки да го спре, Карастоянов смята, че е справедливо разследването да стигне до края.

Повече по темата за отношенията между САЩ и Китай очаквайте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

KoronaChao

преди 3 години

С вероятност 80% вирусът е изкуствено създаден. Това е мнението на проф. Люк Монтание - откривател на вируса на СПИН, ако някой незнае. Кой знае защо обаче той беше обявен за ексцентрик и дотук всичко приключи. Странно е и мълчанието на големите държави. Това може да означава, че се готви ответен удър и този път ...... ще го отнесът по пълна програма. И ние знаем как се прави биологично оръжие.

30

Анонимен

преди 3 години

Хаха, това е оръжие създадено от принц Хари с което Уилям да унищожи грозната си псевдосъпруга и нейните бг изкукали фенки, както и *** от корпоратива , които и без това също са женки

29

Weaponry

преди 3 години

Каква търговия с мароко бе, това е бедна африканска държава? Христо и Евлоги христовите търговци идол на търговията в бг търгували с мюсюлманско мароко? И американските селяни дори имали мнение за това? Дебелите задокеански селяни

fallback