Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение в болницата на Сейнт Томас в Лондон, тъй като състоянието му се е влошило, съобщава BBC позовавайки се на информация от "Даунинг стрийт".

"Г-н Джонсън поиска външният министър Доминик Рааб да го замести "където е необходимо", обяснил говорител на премиера.

Oще по темата

55-годишният Джонсън беше приет в болничното заведение  преди ден, тъй като състоянието му  оставаше с "постоянни симптоми" продължително време. Според неговия говорител, той е преместен по съвет на медицинския си екип и получава "отлична грижа".

"От неделя вечерта премиерът е под грижите на лекарите в болницата "Сейнт Томас" в Лондон. Този следобед състоянието му се влоши и по съвет на медицинския екип той е преместен в отделението за интензивно лечение в болницата.", се съобщава в изявлението.

Новината, че Борис Джонсън е заразен с коронавирусната инфекция бе съобщена на 27 март. Кери Симъндс - бременната приятелка на премиера също е с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

criminal

преди 4 години

За 600 заразени блокираха икономиката !! Защо при 180 000 заразени от свински грип преди години не го направиха ??? Това ли са им мерките ,,??? Стойте вкъщи, ние с мини булдозерче ще разнасяме праха по улиците ??!! Колко пъти и колко дни в седмицата видяхте във Вашия град да мият с дезинфектанти ???

123

астролог

преди 4 години

Ако оцееле следващите две денонощия,докато отмине пълнолунието-ще е добре.Астрологичната карта не е лоша,но може да се случи предозиране на лекарствата или самият му организъм да прояви свръхчувствителност. Ако сега се оправи ,проблемите при него ще има през есента

122

sars

преди 4 години

И? С какво неговият живот е по ценен от децата умиращи всеки ден по света, защото *** като него се правят на богове?Никога не бих пуснал и една сълза за смъртта на политик, защото те са причина светът да е такава клоака днес.

fallback