fallback

Общ преглед
След паниката от заразата от COVID-19 основното притеснение на хората се оказа финансовата и икономическата криза, която дойде заедно с въвеждането на строгите мерки срещу разпространението на коронавируса.
Oще по темата
Броят на безработните рязко скочи, магазините хлопнаха врати, работодателите пускат в платен или неплатен отпуск служителите си.

В София масово собствениците на търговски обекти търсят нови наематели дори и в центъра, където винаги търсенето и предлагането на стоки и услуги е било голямо.

Сега обаче улиците са пусти, клиенти няма, а забраната за отваряне на магазини, с изключение на тези за хранителните стоки и дрогериите, ще остане в сила края на извънредното положение, което с решение на парламента се очаква да бъде удължено до 13 май.

Ще издържи ли бизнесът на кризата? Този въпрос остава без отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Те

преди 4 години

До ДокторТези времена дето сме хранили цяла Европа отдавна са отминали.Всички тези земеделски продукти се произвеждат на промишлена основа и това не е за прости хора.Сега насело добре живеят дамо ромите щото държавата им помага.Българите все възрастни хора с деца в чужбина загиват.

142

ние

преди 4 години

в КАТ работят по график 2 дни и 2 почиват. това какво значи - раздута администрация?

141

Анонимен

преди 4 години

Каквато държавата такива и рентиерите които я населяват - алчни, безсъвестни и късогледи.

fallback