fallback

Общ преглед
От първия ден на разпространение на заразата като най-голямата частна болница сме на първа линия - приемаме и лекуваме пациенти, отговорни сме към професията ни. Всеки един от лекарите тук е подписал и спазва Хипократовата клетва, сподели управителят на “Софиямед” д-р Йордан Пелев.
Oще по темата


Така той коментира съобщението на Националния оперативен щаб, че в “Софиямед” е потвърден пациент с коронавирус.

Д-р Пелев очаква всеки момент на болницата да бъде наложена карантина за 48 часа, която е временна мярка и след този период здравното заведение ще прима пациенти.

През тези две денонощия “Софиямед” ще изпълни всички изисквания на Регионалната здравна инспекция - няма да приема пациенти, ще подготви здравното заведение във вида преди постъпването на заболелия пациент.

Той е бил изключително дисциплиниран. След посещение във Франция е пристигнал в болницата заедно със своята съпруга. Първите проби и на двамата са били отрицателни. Вторият тест на съпруга е бил положителен.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Отговор

преди 4 години

До АнонименПациентът е приет защото дойде с два направени отрицателни теста за корона вирус от референтна лаборатория. Заболяването се установи след изследване направено на място.

19

Отговор

преди 4 години

До ВИПСофия Мед ще приема всички пациенти които имат нужда от лечение!

18

Levski-OLE!

преди 4 години

На Домуса не правете тест за "Свински грип"......той е болен от него по рождение......спестете парите си.....Тоя *** си мисли,че е недосегаем.......Отварям дарителска сметка да му купим свещи......

fallback