Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Силите за сигурност на Иран са получили заповед до 24 часа да опразнят улиците в опит да се овладее разпространението на новия коронавирус, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Новосъздадена комисия ще следи за изпълнение на операцията по "опразване на магазините, улиците и шосетата", съобщи на излъчено по телевизията заседание за борба с вируса началникът на генералния щаб генерал Мохамад Багери.

Oще по темата

Иран е една от най-засегнатите от епидемията страни с 514 починали и 11 364 заразени.

"Полицията и силите за сигурност на страната в сътрудничество с вътрешното министерство и провинциалните губернатори ще опразнят магазините, улиците и шосетата. Това ще се извърши в следващите 24 часа", заяви той.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До 11-я идиот

преди 4 години

Не знаех, че Италия и Великобритания са, а и цяла Западна Европа са съюзници на Русия.

10

Анонимен

преди 4 години

Който е съюзник на Русия добро не е видял. Бедност, болести, глад, изолация, корупция, бандитизъм, масови репресии, цензура, скoтщина. В Саудитска Арабия вече имат златни тоалетни, а тези живеят като кyчeта. Две мюсюлмански страни с различни съюзници.

9

Анонимен

преди 4 години

Данните от Иран са изключително занижени. Има жертви във властта, гробищата им се разрастват главоломно, което е документирано от космоса. Тук има нещо супер гнило, предполагам се прави за да се спаси режима някак си, след ударите по реномето си, които получиха след сваления самолет и убития генерал. Не знам себе си ли заблуждават, но там наистина е страшно.

fallback