Снимка: Facebook
fallback

Адвокат Атанас Костов разкри, че коронавирусът имал патент за ваксина още от 2014 г.

"Понеже съм адвокат по интелектуална собственост си направих справка в Европейското патентно ведомство. Там открих, че коронавирусът е заявен за патент през 2014 г., като ваксина против бронхит(в частност против вируса, който го причинява IBV)“, написа той в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата

Това означава, че всъщност новият вирус би следвало да е лекарство, а не болест.

"Базисната заявка е английска, а тримата изобретатели, на които дължим честта са Ерика Бикертън, Сара Киип и Пол Бритън, служители в “Пирбрайт институт”. Патентът е европейски(EP) и международен(PCT) с посочване на Япония, Канада, Мексико, Кореа, Китай и САЩ. Според мен(а и според официални данни), вирусът е изпуснат по време на развойната дейност в Китай и от там се е превърнал от лекарство в противоположното му нещо“, допълни Костов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Kozela

преди 4 години

Па то всички лекарства са отрова с малка доза за да не убият целия организъм.Но на този дозата му е убиствена а не лечебна.

49

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна дезинформация. Коронавирус не е един вирус, а цяло семейство. ОТдавна циркулират снимки от патент върху един от тази вируси, но според мен не-биотехнолог няма как лесно да разбере дали става въпрос за един и същ вирус или някой друг от семейството (от него са също и обикновените настинки). Освен това всеки би могъл да го пусне в Китай, няма никаква причина да се обвиняват китайците, които и без това дадоха най-множо жертви - и човешки и икономически.

48

Конспирация е

преди 4 години

Според мен пък вирусът е нарочно пуснат. Китайците са го разработили в специални лаборатории и вече са продали патента на Путин, с който са първи дружки. Само китайците и Путин знаят как наистина се лекува. Китайците са искали вирусът да мутира подобно на спина. Някои хора са носители, но в случая заразяват други и вероятно отслабва имунната им система и ги прави уязвими за други болести.Защо го правят?Много просто. Ваксината му ще струва луди пари.Ама трябва бая хора да умрат дотогава.

fallback