Снимка: БГНЕС
fallback

Всички проби, изследвани за коронавирус COVID-19, са отрицателни, съобщиха от пресцентъра на ВМА.

Днес, 28 февруари, във Военномедицинска академия (ВМА) за новия коронавирус COVID-19 са изследвани 47 проби, а в Националната референтна лаборатория към Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) - 15 проби. Всички резултати са отрицателни.

Контролните изследвания, извършени при междулабораторен обмен на общо 6 отрицателни проби, потвърждават, че на този етап у нас няма потвърден случай на COVID-19.

Припомняме, че утре редовният брифинг на Националния оперативен щаб ще се проведе в 8.00 и в 17.00 часа пред централния вход на ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 4 години

Като гледам китайците не могат да направят нищо свястно. Калпав вирус за жълтури.

36

Анорак

преди 4 години

Двама приятели,като видели опашката за смяна на талоните за газова уредба,решили да си разрешат проблема ето така:-аверче,къде се губиш бе .... а другият му отговорил: а вчера се върнах от Северна Италия и проблем. глобиха ме 150 лв и сега ще сменям талоните.Изведнъж пред тях на опашката не е останал никой.

35

Анонимен

преди 4 години

МОЛЕТЕ БОГ , ХОРА !!! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ВРАГА И ГРЕХА ОСНОВНИ ВИНОВНИЦИ ЗА ВСИЧКИ НАШИ БЕДИ И СКЪРБИ !!! И ПОЛАГАЙТЕ УСИЛИЯ ЗА СЛЕДВАНЕ НА ПРАВИЛАТА МУ , КОИТО СА ПРАВИЛАТА НА ВЕЧНИЯ ЖИВОТ ! ИНАЧЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО БЕДИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ - "СВЕТОТО ПИСАНИЕ" ОПИСВА ВСИЧКО ТОВА ПРЕДИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ СЪС ЗАВИДНА ТОЧНОСТ ! ИЗПИТАНИЯ ИМА И ЩЕ ИМА , НО ЩЕ НИ СЕ ДАДАТ НЕОБХОДИМИТЕ СИЛИ ЗА ТОВА ! НЕ МОЖЕМ ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ БЕЗ ПРАВИЛАТА НА ВЕЧНОСТТА ! ИНАЧЕ НИ ЧАКА ЕТО ТОВА , КАТО ПОСЛЕДСТВИЕ !

fallback