Снимка БГНЕС, архив
fallback

Бившият член на момчешката банда One Direction Лиъм Пейн е открит мъртъв след падане от третия етаж на хотел в Буенос Айрес, съобщи местната полиция.

Смъртта на 31-годишния певец е настъпила в сряда в хотел на улица Коста Рика в квартал Палермо, според изявление на полицията, предоставено на CNN. Полицията в Буенос Айрес каза, че служители от полицейски участък 14B са отишли ​​в хотела в сряда следобед, след като са получили обаждане на 911 за агресивен мъж, който вероятно е бил под въздействието на наркотици или алкохол.

Общ преглед
Пейн е получил „много сериозни наранявания, несъвместими с живота, в резултат на падането“, заяви пред местната телевизия ръководителят на градската служба за спешна медицинска помощ SAME Алберто Кресченти.

Сензацията на групата One Direction се появи през 2010 г., когато тогавашните тийнейджъри Пейн, Найл Хоран, Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Зейн Малик се явиха на британското телевизионно състезание „X Factor“.

През 2016 г. групата обяви, че излиза в безсрочна почивка, но не се разделя.

През същата година Пейн обяви, че работи по солов албум, следвайки стъпките на другите членове на групата.

Според списание „Билборд“ на 2 октомври той е присъствал на концерт на бившия си колега от групата Хоран в Буенос Айрес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Идън

преди 18 минути

Затъпяването продължава с пълна сила и скорост.

49

Пригожин

преди 3 часа

Третия етаж! Собака! Из нас от седмий етаж начинаем!

48

Анонимен

преди 3 часа

До eeeeeee - Добър пример. Писна ми, да толерирам всякаква смет и сгaн, която мис е прави на "звиздъ".

fallback