Новото и луксозно издание на книгата "Мисли и забогатявай" на Наполеон Хил вече може да бъде намерена на българския пазар.
 
"Съдържанието заслужава да направим тази книга луксозна. Успяхме да сбъднем нашата мечта да издадем оригиналното издание - каквото е било издадено от Наполеон Хил през 1937 г. след Голяма депресия. През 1960 г. той малко редактира изданието, за да пасва на онова време в следвоенните години. След 2008 г. и кризата в САЩ все по-актуален е оригиналният текст на книгата", каза издателят от AMG publishing Павлин Якимов пред Bulgaria ON AIR.
 
"Наричат Хил "Бащата на философията на успеха". Предизвикан е от Андрю Карнеги да отдели целия си живот, за да изучава философията на успеха и да я предаде на тези, които нямат време или достъп до тази материя. Има стотици хиляди примери за хора, които са следвали тази философия на успеха. В самата книга Хил казва, че може да откриеш формулата във всяка глава. При всеки човек има нужда от различна формула, но стъпките в книгата намират твоя начин", посочи консултант на книгата Виктория Лазарова.
 
Книгата е правена повече от 2 години с прецизно внимание към детайла. 
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase