Кирил Йорданов. Снимка: Булфото
fallback

"За публичните обвинения, които изрекохте срещу мен, ще ви съдя! Ще ви съдя, докато ви осъдя за всяко едно от тях. Веднъж, по време на кампанията, ви предупредих: "Помнете, че вече сте осъждан за клевета!" Не се вслушахте в съвета ми и очевидно няма да ви е за първи път". 

Това е обръщението на досегашния кмет на Варна и претендент за четвърти мандат Кирил Йорданов към опонента му на балотажа Веселин Марешки, разпространено чрез медиите. 

Повод за това са обвиненията на аптечния бос срещу кандидата на ГЕРБ в изборната нощ. В отговор на упреците за корупция и порочни практики в община Варна Йорданов призовава Марешки за участие в телевизионни и радиодебати за бъдещето на морската столица. 

"Каня ви на дебат в студио и по никакъв начин няма да разговарям с вас по площадите на града. Призовавам на дебат вас, а не платените ви агитки", заявява Кирил Йорданов в обръщението си към своя опонент. 

На база 57% от обработените бюлетини той печели 30,04% от вота на варненци, а аптечният бос – 18,56% от гласовете. Двамата са на балотаж на 30 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

Др Хаус

преди 12 години

досегашния кмет може да е пълна скръб, но мутрагена Марешки е унизителен избор дори за хора с по 50 лв в джоба

123

няма значение

преди 12 години

***,***,***,***............нямате избор варненци!!!най ддобре в неделя идете за...............миди;))))

122

Таня

преди 12 години

Варна, Варна жалко за града. Кандидатите Ви са пълна скръб. Особено досегашния кмет!

fallback