Костадин Костадинов. Снимка: Булфото
fallback

Заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов влиза в битката за кметския стол на Варна.

Кандидатурата му беше официално обявена от коалиция "Варна утре", в която влизат ВМРО, "Гергьовден", БНД и "Новото време".

Предизборният щаб ще се ръководи от бившия депутат от НДСВ Стефан Минков, който след разцеплението на партията премина към БНД.

Освен като кандидат за кмет, Костадинов ще участва в местния вот и като водач на листата за общински съветници на "Варна утре".

Според него морският град може да се развива по-добре и трябва да се развива всеки ден, а не само преди избори, а средствата от европроекти могат да бъдат много повече.

Кандидат-кметът е категоричен, че във Варна има възможности за привличане на инвестиции в производството, тъй като в момента градът работи само през лятото, а през зимата се отдава на активна почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 12 години

"Ще се бием ли, какво ще правим?"Това му издава погледа на тоя :)

33

vanina

преди 12 години

Аз ще гласувам за Костадин Костадинов и"Варна утре"39

32

варненец

преди 12 години

Най-после един млад и неизвестен с корумпирана практика човек, интелигентен, образован и без връзки с местната шайка. Ще бъде 100 пъти по-добър кмет от настоящия и другите кандидати дето са се ояли та ти е бедна фантазията. Коренното население по тия земи е време да разбере, че управляващите трябва да се сменят. Ама надали, тия като ги гледам толкова са свили ушите и ги водят за носа, че сигурно и за магарето ще пуснат повече гласове, отколкото за алтернатива. Ква Варна тогава, кви пет лева?

fallback