Снимка: Булфото
fallback

28 партии, 4 инициативни комитета и 5 коалиции са регистрирани за участие в кметските избори във Варна, информира председателят на Общинската избирателна комисия Иван Лечев.

Участие във вота за общински съветници пък са заявили 37 партии, коалиции и инициативни комитета. 23 пък са желаещите да се включат в изборите за кмет в Тополи, Звездица, Константиново, Каменар и Казашко.

Към момента в Общинската избирателна комисия са постъпили две жалби.

Едната е за регистрирането на коалицията „Промяна за Варна“, съставена от ВМРО – НИЕ и „Нова сила“. Жалбата е от ВМРО – БНД, които оспорват дублирането на името на партията в бюлетината.

Другата е от „Синята коалиция“ срещу регистрацията на „Синя коалиция – Варна“, в която влизат „Обединените земеделци“ и „Евророма“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Зоолог

преди 12 години

ЗА ХАМЕЛИОНИТЕХамелеоните са от семейство влечуги. Обитават Африка и Мадагаскар, а напоследък и БГ. Тук са от подвид политици. Прочути са със способността да променят окраската си в зависимост от околната среда и обстоятелствата. Появяват се най-често по време на избори и е особено трудно да ги различиш на фона на политическия ни калейдоскоп. Мигрират от клон на клон, /пардон партии/, но дънера на дървото е БКП, а коренът ДС! Имат дълъг лепкав език, с който боравят умело и ловят баламите. Големите му очи са с особено устройство, защото могат да се движат самостоятелно: едното може да гледа напред, а другото - назад. Тази способност е много полезна за търсенето на балами, както и за предпазване от врагове. Истинските хамелиони са в червената книга на изчезващите видове, а нашите с лопата да ги ринеш. Кога ли ще ги разглеждаме през стъклото на терариума? Само когато свършат баламите!

13

Зоолог

преди 12 години

Хамелеоните са от семейство влечуги. Обитават Африка и Мадагаскар, а напоследък и БГ и са от подвид политици. Прочути са със способността да променят окраската си в зависимост от околната среда и обстоятелствата. Появяват се най-често по време на избори и е особено трудно да ги различиш на фона на политическия ни калейдоскоп. Мигрират от клон на клон, пардон - партия. Имат дълъг лепкав език, с който боравят умело и ловят баламите. Кога ли ще ги разглеждаме само през стъклото на терариума.

12

МушмОла

преди 12 години

Всички играят за Киро!Че погледнете кои са останалите кандидати!!Нима не се намериха свестни и нормални хора,чиито кандидатури да бъдат издигнати и да се приключи с въпроса?!?ДА,ама НЕ!!!Всички са за Кироооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Игрите им край нямат........Дано да ги застигне най-лошото всички тези,оплетени в тези дълги интриги,целящи единствено само своето ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ!...НЕ С ЛИ НАЯДОХТЕ 12 ГОДИНИ?!?МАЙ - НЕ...Е,ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ КОКАЛА И СЕ ВЪЗНЕСЕТЕ НА ЕДНО ОЩЕ ПО-ДОБРО МЯСТО :))

fallback