Кирил Йорданов вероятно ще получи сериозна подкрепа преди изборите. Снимка: Булфото
fallback

Варненските ръководства ГЕРБ и на ДПС започнаха сериозни разговори с кмета на града Кирил Йорданов по повод кандидатурата му за четвърти мандат.

Двете партии преговарят паралелно, а решението им се очаква официално до няколко дни. Още миналата седмица премиерът Бойко Борисов лично обяви, че е възложил на шефа на морските ГЕРБери Павел Димитров да си говорят за вота.

В понеделник пък общинският лидер на ДПС Янко Станев публично заяви, че има вероятност Кирил Йорданов да получи подкрепата на неговата партия.

Той не изключи и други две възможности – да се яви лично като кандидат за кмет на Варна или да ударят рамо на председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов за кмет на града.

Dnes.bg припомня, че само преди няколко дни принципна подкрепа за Йорданов обяви и президентът Георги Първанов.

При посещението си в морската столица държавният глава определи като „разумна“ кандидатурата на кмета Кирил Йорданов за нов мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Проф. Юлиан Вучков

преди 12 години

Кирчо е провал за Варна! Вижте Бургас къде е! Сигурен съм, че и те си имат проблеми, ама улуци, площади, морска градина, морска алея - къде по добре от Варна. А се пънем да сме най-добрия град за живеене - СМЯХ!!! :D

118

pesho sumista

преди 12 години

Голямо слугуване пада във Варна на трибуквието. Имам огромното желание да гласувам за промяна, но като гледам досега известните кандидатури за кмет /Марешки, Кирчо, Гуцанов и Недков/ не виждам кой би я донесъл. Последните години ни отнеха и възможността за наказателен вот. ***/БСП/Герб умеят да оглавяват недоволството срещу себе си /вероятно са го научили в ДС и полицията, откъдето произхождат видни ***-гербери като личният приятел на Марин Митев Емил Радев/ и затова няма алтернативи.

117

pesho sumista

преди 12 години

до коментар 109 от Гагаузофф:Харесва ми как си подредил началниците си от *** до другите "светли" фигури от прехода. То и за подмазването се иска малко акъл.............Слугинажът на автокрадците продължава да се маскира като местен патриотизъм..... Аман бе!

fallback