Ахмед Доган при предизборната си обиколка из страната. Снимка: архив, БТА
fallback

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”. Това призова лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборното събрание на партията в Казанлък.

Повече от 400 души препълниха залата, където се проведе събранието.

„За да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”, отбеляза още Доган.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме”, отбеляза Доган.

Сокола допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат.

Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви депутатът.  „Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

BG

преди 12 години

Kato sa tvoi bratia i sestri hodi da lezish s tiah sega i ti (6toto i ti si sachtia kradliv prestapnik). Da *** i naglite bokluzi. Za tova vreme e Bulgarite da se sabudite v Bulgaria.

191

TDK

преди 12 години

И кой го казва това.... ба си и наглия......И заради Доган тъкмо, победата на Плевнелиев ще е още по-сладка, да не идват никога на власт крадците от ДПС....

190

do 172

преди 12 години

skoro ste polu4ish pisimse ot men vikat te ot groba

fallback