Снимка: БТА
fallback

"Изумен съм, че член на ЦИК, нашумял около скандала с искания на Росен Плевнелиев подкуп – Орлин Иванов, лично внася днес документите на ГЕРБ в Общинската избирателна комисия (ОИК)".

Това заяви пред журналисти кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов, след като той и водачът на листата за общински съветници на партията в столицата Мартин Заимов подадоха в ОИК документи за регистрация за участие в местния вот.

Според Семов присъствието на Орлин Иванов е механизъм за оказване на натиск върху ОИК, чиито актове могат да бъдат атакувани пред ЦИК.

Претендентът на РЗС за "Дондуков 2" има съмнения за възможни манипулации на вота и на други места в страната.

Атанас Семов прогнозира, че следващият Столичен общински съвет ще бъде от четири политически сили – ГЕРБ, БСП, "Синята коалиция" и РЗС.

"Без РЗС никой няма да може да управлява града", убеден е той.

По думите му е възможно дори ГЕРБ да загуби мнозинството си в СОС. Необходимо е да се даде знаков старт за установяване на нов ред в София и в държавата, посочи Семов.

Според водача на общинската листа Мартин Заимов най-голямата грешка на ГЕРБ в управлението на столицата е, че няма промяна.

Общинската листа на РЗС в София включва 61 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Тина

преди 12 години

Опитите на опозицията да злепоставят ГЕРБ просто няма да се получат, всички видяхме, че много се говори, но наистина дойде ли време да се докаже говореното всеки мълчи. ГЕРБ са фаворити на предстоящите избори.

33

Спиридон

преди 12 години

A aз съм изумен от наглостта на опозицията.Как може да искаш да те уважават като говориш за непотвърдени неща!!!Всеки може да приказва каквото си иска, но когато трябва да се доказва не всеки успява!

32

БОКО ПРИМАТА

преди 12 години

До 28 Казаното от теб е продукт на болен мозък, принадлежащ на пълен топ ***!!!

fallback