Снимка: Булфото
fallback

Според предварителни резултати Прошко Прошков е спечелил изборите за общ кандидат на Синята коалиция за кандидат-кмет на столицата, съобщи „Фокус”.

Преброените досега гласове показват, че Прошков убедително е изпреварил кандидата на СДС Владимир Кисьов, по информация от пресслужбата на ДСБ.

Според партията на Иван Костов е малко вероятно тази нощ да стане ясно кой е спечелил надприварата за кандидат-президент на сините между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС.

Според зам.-председателя на парламентарната група на Синята коалиция д-р Ваньо Шарков обаче, това е Румен Христов.

В полза на Христов били резултатите в Плевен, Свищов и Велико Търново. Според ДСБ пък Светослав Малинов печелел в София.

Все пак сигурен резултат ще има в понеделник.

Oще по темата

В предварителните избори в неделя са участвали 60 хиляди души, включително и кандидат-кметът на БСП за София Георги Кадиев.

Една от изненадите на този вот беше високата активност в ромските махали на много места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

до Румен 221

преди 12 години

Относно промяната на курса на долара 1987г. - ПРИЧИНАТА Е ВЪВЕЖДАНЕ НА ВАЛУТЕН БОР от служебното Правителство на Стефан Софиянски ...Моля виж Фактите и не пиши лъжи да заблуждаваш хората с Коалиционния партньор на БКП-БСП и ДПС - двуличния Костов / виж вота в НС/

103

Лъв

преди 12 години

Моля напишете какво практически е свършил Прошко за района, за София и за СДС и какъв административен капацитет има в коя област ... До там ли докарахте синята идея , толкова много ли агенти, информатори и предатели има сред сините. НЯМА ЛИ ДОКАЗАЛИ СЕ НА ЗАПАД СПЕЦИАЛИСТИПО АСУ С АКТУАЛНИ ЦЕЛИ , ИДЕИ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, а вие Прошко ...

102

Анонимен

преди 12 години

злите езици вече започнаха в хор.

fallback