fallback
13 партии и коалиции – от крайноляво до крайнодясно, обявиха своята подкрепа за кандидата на "Синята коалиция" и ВМРО за кмет на Русе Искрен Веселинов на балотажа следващата неделя. 
 
Сред подкрепящите кандидатурата на Веселинов са БСП, НДСВ, "Новото време", "Партия на зелените", "Общество за нова България" и "Русенска коалиция "Приста". 
 
Участниците коментираха, че подобно обединение не се е случвало от началото на демократичните промени до днес. 
 
На втория тур на 30 октомври Веселинов, който получи одобрението на 19,58 процента от избирателите, ще се изправи срещу кандидата на ГЕРБ Пламен Стоилов, за когото гласуваха 43,73 процента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Равнис! Мирно!

преди 12 години

Пламен Стоилов е роден на 4 април 1962 година. През 1984 година завършва ВНВУ В.Левски" - В.Търново, откъдето излиза инженер по транспортно строителство - пътища и мостове, офицер от Българската армия. През 2002 година получава и икономическо образование, магистър е по икономика на индустрията от Стопанската академия Д. А. Ценов" м Свищов.Професионалната си кариера започва през 1984 година, като до 1987 година е в 54-ти инженерен полк в Свищов, ГЩ-МО, командир на разузнавателен взвод, Подготовка и изпълнение на парашутни, водолазни, и инженерно-сапьорни задачи от поверената му парашутна инженерно разузнавателна група, офицер от МО.1987 - 1988 г. ВИПОНД - МВР - София, 13-месечен курс на обучение за оперативен работник по линия на ВКР, офицер в системата на МВР.1988 - 1991 г. Управление ВКР, отдел КСВ, отделение Плевен", осигуряване в контраразузнавателно отношение поделенията и обектите на БА на територията на гарнизоните Свищов и Белене, ОР -мл.инспектор,офицер в системата на МВР.1991 - 1999 г. Служба Сигурност" - МО, отдел Командване Сухопътни войски", осигуряване в контраразузнавателно отношение поделенията и обектите на БА на територията на гарнизоните Свищов, Белене и Русе, ОР - ст. Инспектор, офицер в системата на МО.1995 - 1999 г. Управление ВКР - ГЩ, IV-та ВКР Зона Шумен, отделение за Активни мероприятия, планиране, организиране и провеждане на мероприятия чрез състава на повереното му отделение по линия на ВКР в зоната на отговорност на IV-та ВКР Зона Шумен, началник отделение.2000 - 2003 г. Служба Сигурност Военна полиция и военно контраразузнаване" - МО, Регионална ССВПиВКР - Варна, отдел ВКР, Сектор Шумен, осигуряване по линия на военното контраразузнаване на поделенията, обектите и гарнизоните в областите Шумен, Разград, Търговище, Русе и Силистра, началник сектор.От 2007 до 2009 година работи в министерство на държавната политика при бедствия, аварии и катастрофи, ГД Гражданска защита", дирекция Гражданска защита"-Русе, инспектор по инженерна защита.От 2009 година е областен управител на Русе.

19

Анонимен

преди 12 години

ОНБ ? Това пък що за дивотия е? Вие пък кои сте и за какво се борите?

18

ОНБ

преди 12 години

ДЕКЛАРАЦИЯотПП"ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ"Във връзка с излязлата информация за подкрепа на кандидатурата за кмет на Искрен Веселинов на балотжа в Русе държим да отбележим, че ръководството на политическа партия Общество за нова България" не е взимало подобно решение. Не сме водили подобни разговори. За подкрепата си научаваме от медиите!Считаме за неуместно името ни да се използва по начин, който не отговаря на истината. Ако някой има нужда от подкрепа първо трябва да я поиска, после да

fallback