„Защо да не се направи метро в Пловдив, за да се справим с големия трафик и задръстването”.

Тази идея лансира кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева. Според нея идеята може да се реализира лесно, като средства за проекта също могат да бъдат осигурени без проблем. 

Основен приоритет в работата на бъдещото управление на Пловдив трябва да бъде добрата комуникация между общинската и държавната администрация, смята кандидатът за кмет на Пловдив Петя Раева.

"Пловдив вече е на 13-о място в страната по икономическо развитие и моята цел е да излезе на подобаващото 2-ро място, на което е бил преди", каза Раева.

Ако бъде избрана за кмет на Пловдив, Петя Раева ще се справи с трафика в града, с неравностите по пътищата и обещава да привлече инвеститори, които да разкрият нови работни места. Според нея Пловдив може да се превърне в спортен център и желана туристическа дестинация.

„Пловдивчани са хора, които не искат да работят на друго място. Моята цел е да направя така, че пловдивчани да останат в Пловдив и да са щастливи”, заяви пред Dnes.bg Петя Раева.

Според нея бъдещото управление на града трябва да създаде нужния климат, за да останат пловдивчани в Пловдив.

В последния ден на предизборната си кампания Петя Раева и симпатизанти на ДПС пуснаха на свобода десетки бели гълъби в небето над Пловдив.

Кандидатът за кмет Петя Раева заяви, че е заложила на позитивна кампания и се надява пловдивчани да оценят нейните експертни качества и способността й да бъде следващият кмет на Пловдив. Тя се явява на изборите с бюлетина номер 7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase