Снимка: БТА
fallback

Етническо противопоставяне няма, хората в смесените райони живеят прекрасно.

Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Златоград.

Според него дебатът за криза на етническия модел се провокира от политическите централи обикновено преди избори.

"В голяма част именно политиците бяха тези, които създаваха това напрежение и нетолерантност, защото възприемаха, че българските мюсюлмани могат да бъдат монополизирани от страна на ДПС", категоричен е Цветанов.

В листите с кандидати на ГЕРБ в страната са включени и българомохамедани, и български мюсюлмани, и роми, добави вицепремиерът на предизборна среща в Златоград.

Според Цветанов партията е успяла да стигне и до смесените региони.

"Национално предателство от всички политически формации на прехода беше, че абдикираха от тези райони", коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Според него трябва да се развият регионите, да се възползваме от европейската солидарност и от възможностите за усвояване на повече средства за регионално развитие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

ИСКАТЕ ЛИ ГО ?

преди 12 години

Изборите за президент ще се решат на вторият тур според ДОГАН. Братя и сестри вие ще позволите ли ДПС да ви избира държавния глава, който ще има и съветници в экипа си от ДПС ?

188

СКАТ

преди 12 години

Гласувайте за НФСБ-СКАТ.

187

Система

преди 12 години

Системата на изборите е такава,че да избираш те каквото ти предложат.Ти не можеш да предлагаш никого.По страшно е от робство.А пък този запъртък не мога да го гледам.

fallback