Снимка: БТА
fallback

Според Цветан Цветанов резултатите на ГЕРБ от изборите в смесените региони ще са много по-добри от тези през 2007 и 2009 година.

При посещението си в Джебел днес той се въздържа да даде прогноза колко точно общински кметове може да спечели партията в област Кърджали, но заяви, че няма да бъдат и седемте от ДПС.

Убедеността си за успех на ГЕРБ в изборите Цветанов подкрепи с 98-процентовото покритие на партията в страната, което се изразява в 5001 общински съветници и 1528 кметове на кметства в тези избори.

"Това, което трябва да направим, е това, което хората очакват - край на противопоставянето и край на неуважението и предизвикателството, което някои партии налагат, и тогава вече няма да съществува етническият проблем", допълни той.

Посещението му в област Кърджали ще продължи през целия ден, като освен в Джебел и в Черноочене, са предвидени срещи в Кирково и в Ардино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

297

7x7

преди 12 години

Кметовете: Джебел - Бахри Юмер, Момчилград - Акиф Акиф, Черноочене - Айдън Осман, Кирково - Сали Рамадан, Крумовград - Себихан Мехмед, Ардино - Ресми Мурад, Кърджали - Хасан Азис

296

rumen221

преди 12 години

Тюркчо, BGTR,- Произхода на думата тюрк, а в оригинал тюркут, произлиза от Монголия и е заниманието на ордата на Ченгиз хан означава пазач на граница, същото е маркоман или сърбой... Той и ордата ме са пазачи на границата на Велика България с Китай.- Османската орда (Осман е грък приел исляма), също изпалнявяли задълженията на тюркути/пазачи, но на държавата на Ченгиз хан с Визнтия...Така, че...:- Както няма нация "граничари", така и извън Монголия няма и нация "тюркути/тюрки/турци"...- Лично ти може да си българин, елин или семит (евреин или арабин) В Османската държава е имало 40-50- нации и около 100 други етносиТИ ОТ КОЙ ЕТНОС СИ???

295

rumen221

преди 12 години

BGTRQ- Както не знаеш, до 1850-та година българия е била васална държава, със собствено управление. Спахийте, до 1830-та и Еничарския корпус - гръбнака на османската армия, е съставен предимно от българи...- Масовите кланета и налаганета на исляма "с огън и ятаган", започват след като Дибич Здбалкански превзема Одрин и българите поискали руска помощ, за обявяване на НЕЗАВИСИМОСТ...Кланета и налагане на ислям НАД БЪЛГАРИТЕ, С ОГЪН И ЯТАГАН... ЗАТОВА ВСИЧКИ МЮСУЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ СА БЪЛГАРИ...

fallback