Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Той е един от любимите и най-известните “бежанци” в Обединеното кралство. Сега мечокът Падингтън, с официално име Падингтън Браун, получи британски паспорт, съобщава британският вестник The Guardian.

“Писахме до Министерството на вътрешните работи с въпрос дали можем да получим реплика и те всъщност издадоха на Падингтън официален паспорт, каза пред Radio Times Роб Силва, копродуцент на филма за Падингтън.

Той представи документа, заедно със снимката на Падингтън вътре, добавяйки: “Не бихте си помислили, че Министерството на вътрешните работи ще има чувство за хумор”.

В най-новия филм, който е трети от поредицата, облеченото мече пътува до родината си, за да посети леля си Луси, но докато стигне до нея, ще премине през няколко приключения.

Антонио Бандерас също се включва във филма и играе хитър моряк.

Мечето Падингтън е популярен в Обединеното кралство, а покойната кралица Елизабет също е била фен на героя. За платинения юбилей на Нейно величество беше разпространен клип, в който тя и Падингтън пият чай и похапват от любимите му сандвичи с мармалад и фъстъчено масло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 52 минути

Това българите не могат да го проумеят - мечето Падингтън е прекалено аристократично и се научава на обноски от англичаните, за разлика от недодяланата руска блатна мечка:)))))

12

:)

преди 3 часа

Виждам няколко проблема... това юече по начало си е британско , досега как е карало без паспорт ? Друг проблем е , че това мече е плюшено , вероятно шито в Китай.

11

До 10

преди 3 часа

*** рини там дъното в склада за 4к, налитай на ракията и патриархалните ценности и не се опитвай да мислиш.

fallback