Един от най-популярните влогъри у нас Денислав Димчев прави премиера на последния епизод на „Клетвата“ под формата на късометражен филм (трите епизода слети в едно).

Премиерата ще се състои в Дом на киното на 10 ноември от 18:00 ч.

"Клетвата" е първият български хорър филм, който се разпространява онлайн.

Историята разказва за хижа "Победа", чиято мрачна история примамва новите си жертви. На пръв поглед изоставената хижа се оказва обитавана от призрака на покойната дъщеря на хижаря, която била изоставена от годеника си в деня на сватбата. Разяреният призрак търси отмъщение от всеки, който дръзне да влезе в пределите на хижата.

Въпреки трагичните смъртни случаи, група журналисти (Антон и Силвия) заедно с гледачката Соня са изпратени като разследващи детективи, които търсят сензацията, която ще върне вестника им отново на картата. Героите се срещат и с други ентусиасти като известна инфлуенсърска двойка (Пиер и Виктория), както и репортер от телевизията.

Освен типичните хорър елементи, филмът съдържа и редица комедийни ситуации, които сякаш целят да разобличат самите герои. "

Клетвата" показва и иронизира днешното поведение на търсене на "сензацията", на "славата" на всяка цена. Въпреки легендите, изчезналите безследно хора, убийствата, които се случват по време на престоя на героите, никой не се отказва от това да постигне целите си.

Историята обаче е далеч от измислица и е базирана върху истинската история на серийна убийца от САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase