Снимка БГНЕС
fallback

Мария Бакалова ще се снима в екшън комедията "Моят шедьовър" (My Masterpiece) на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд – Balboa Productions, съобщи електронното издание на Variety.

Самата актриса също е обявила новината в своя профил в Инстаграм. Българката беше номинирана за награда "Оскар" за участието си в "Борат 2".

Според анотацията "Моят шедьовър" разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедливата система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител. Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията й мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с тази продукция  по сценарий на Джейсън Хелърман.

"Моят шедьовър" ще бъде представен тази седмица на потенциални клиенти в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар. Той се организира във  Фестивалния и конгресен дворец в прочутия курорт, но няма връзка с официалната програма на форума.

Oще по темата

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада.

След като участва в "Борат 2", кариерата на бургазлийката Мария Бакалова продължи с главни роли в комедията "Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies) и драмата за съзряването Fairyland. Тя също така озвучава космическото куче Космо в хитовия в момента "Пазители на галактиката, vol. 3".

Основаната през 2018 г. от Сталоун и Афтъргуд компания Balboa Productions наскоро продуцира супергеройския филм на Сталоун Samaritan („Самарянинът“) за Prime Video и хитовия телевизионен сериал Tulsa King („Кралят на Тълса“) за Paramount+.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Бай МъдЙоо

преди 11 месеца

Тая пуйка муха не може да убие,как ще играе убиец,дори на шега????

24

Анонимен

преди 11 месеца

Демократичното кино днес ражда единствено п'раси, к'ви и наркомани. Факт.

23

Сарказъм Радомирски

преди 11 месеца

"жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедливата система в своята индустрия". Четете ли какво пишете? Каква индустрия? Индустрия е това, което става в Украйна. Такова свръхпроизводство, че се продукцията се залежава по окопите...

fallback