Снимка: БГНЕС

Вал Килмър сподели, че е било "удоволствие" да работи отново с Том Круз в "Топ Гън: Маверик", превъплъщавайки се в ролята на адмирал Том "Айсмен" Казански.

62-годишният актьор сстава отново адмирал Том "Айсмен" Казански в продължението на екшъна и се радва на възможността да играе с Круз, който се завръща като неговото алтер его и близък приятел - капитан Пийт "Маверик" Мичъл.

В разговор с Collider Килмър сподели: "С такъв класен актьор като Том това беше удоволствие и не приличаше толкова на работа!"

Звездата от "Жега" оценява работата с Том и режисьора Джоузеф Косински, които според него са направили работната атмосфера "много комфортна", предава БГНЕС.

Вал, чийто глас е трайно увреден след битката с рака на гърлото, обясни: "Той ни накара да се чувстваме много комфортно и всички от екипа бяха очаровани от факта, че са там. Том предизвиква голям респект и беше удоволствие да бъда в такава комфортна обстановка".

Продължението включва редица нови попълнения в актьорския състав, сред които Майлс Телър и Глен Пауъл, и Вал смята, че те са подсилили блокбастъра.

Той каза: "Това е един от най-интересните моменти в историята на филма: "Енергията на актьорския състав е експлозивна! Особено когато те играят пилоти на изтребители!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase