Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

20 години в затвора не са малко. В това ще се убеди мафиотски бос във филма на Дейв Родригес "Имало едно време в Куинс".

Джоузеф Сколери (Пол Сорвино) излиза след дълъг престой зад решетките, но освен, че вече е загубил младостта си, героят осъзнава, че не познава новия свят.

Сколери няма шанс да си възвърне бизнеса, но се оказва по-неподготвен от новината, че дъщеря му е гей. Скършените му устои за житейски принципи и семейна чест са поставени пред изпитание, а Родригес проследява до колко човек може да промени възгледите си в името на хората, които цени и обича.

Режисьорът оставя криминалната сюжетна линия на заден план за да изведе личните преживявания на персонажите, които особено се разкриват покрай приятелството на главния герой с дългогодишния си приятел Боби, живеещ в квартала, но останал чист от мафиотските тъмни сделки.

В ролите ще видим още а Чаз Палминтери, Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър и Андреа Наведо.Гледайте "Имало едно време в Куинс" тази събота, на 23 юли, от 22:00 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

От март месец го задесетват.

fallback