Снимка: БГНЕС
fallback

След Джейсън Момоа е ред на Вин Дизел да замине за Италия за снимките на дългоочакван филм. В понеделник, 18 юли, 55-годишният актьор беше заснет в сърцето на Рим, близо до Колизеума, докато беше на снимачната площадка на филма "Бързи и яростни 10", съобщава БГНЕС.

Под италианското слънце сценаристът се връща към митичната си роля на Доминик Торето. Облечен в небрежни и свободни дрехи, актьорът се възползва от възможността да поздрави феновете, намиращи се на няколко метра от снимачната площадка. Между две или три сцени спътникът на Палома Хименес има право на няколко грима и минивентилатор.

До него е 76-годишната актриса Хелън Мирън. Двамата актьори, които изглеждаха близки приятели, заснеха няколко сцени заедно. В началото на вечерта актрисата смени бялата си риза с червен леопардов топ.

Ново попълнение за тази десета и предпоследна част: Бри Ларсън. Новина, споделена през април миналата година от самия Вин Дизел. "Той написа в заглавието на снимка, на която е до звездата от "Капитан Марвел": "Добре дошли в семейството на Бри! Дуейн Джонсън от своя страна е отказал предложението да се завърне в сагата. И това въпреки многократните напомняния на Вин Дизел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 година

Тази поредица доказва, че има доста хора, които обичат след като изядат манджата, да я повърнат и пак да я изядат, после пак да я повърнат, пак да я изядат и така 10 пъти (а защо не и повече?).

8

До 5

преди 1 година

Ми я виж един Р.Де Ниро,К.Спейси,Киану Рийвс,М.Фрийман...тоя кога ще ги стигне?Ми Ст.Данаилов-партизан,сваляч-Дами канят,ревнивец-От нищо нещо,подъл колегa-Маневри на 5тия етаж,мафиот-Октопод.Ама теб щом те кефят само екшъни зяпай си ги-демокрация е ;) Жив и здрав пиччага.

7

Анонимен

преди 1 година

Определено ще се гледа новата част от поредицата.

fallback